Dagens Double: Taktisk opgør mellem Young Boys og Røde Stjerne
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Double: Taktisk opgør mellem Young Boys og Røde Stjerne

Det første opgør af to i bestræbelserne på at nå CL kan blive meget taktisk når jeg Young Boys tager imod Røde Stjerne.

Spilstop 19.00
Kolding IF - Vejle 1X
Odds 1,83 hos Bet365

Spilstop 21.00
Young Boys - Røde Stjerne, under 2,5 mål
Odds 1,7 hos Bet365

Samlet Odds: 3,12 hos Bet365

Young Boys og Røde Stjerne er snublende tæt på det forjættede land CL. Det ligner to mandskaber på nogenlunde samme niveau. Røde Stjerne så vi imod FCK. Et velorganiseret hold, der er svære at bryde ned. 

Young Boys er nogenlunde på niveau med FCK, om de er bedre offensivt er svært at vurdere. Vi tror de får meget svært ved at bryde igennem. Det ligner et taktisk første opgør, hvor man er bange for at blotte sig. Serberne skal ingenting andet end forsvare de 0-0, så de kan afgøre tingene i heksekedlen i Beograd. 

Oprykkene fra Kolding mod nedrykkerne fra Vejle. Der er lokalopgør i Kolding, hvor det noget overraskende er hjemmeholdet, der er tophold endda med maximum point. Kolding er kommet med al den selvtillid og tro på tingene, de fik via oprykningen fra 2. Division.

Det modsatte kan siges om Vejle, der har taget nedturen og manglen på selvtillid med ned i 1. Division. Spillet fungerer ikke, og er ikke nået samme højder som sidste sæson. Vi spiller på at Kolding kan få et point til odds 1,83.