Video : Tipsbladet
Superliga

Store ambitioner hos ny FCK'er: Vil være topscorer i Superligaen

FC Københavns nyindkøb, Michael Santos, kommer med selvtillid til København. Til klubbens hjemmeside fortæller han, at han har ambitioner om at være topscorer.

Skader til Jonas Wind og Dame N'Doye har fået FCK-manager Ståle Solbakken til at reagere, og ind kom altså Uruguay-angriber Michael Santos onsdag.

Den 26-årige spids, der er købt i Malaga, kan allerede torsdag få sin debut for klubben, når de danske mestre møder Riga i det første af to opgør i Europa League-kvalifikationen, og ambitionerne hos den nye mand er ikke til at tage fejl af.

Han er nemlig klar i spyttet på spørgsmålet, hvad han ser frem til.

- Forhåbentlig at være topscorer i ligaen, vinde mesterskabet og spille i Europa League-gruppespillet, lyder svaret til FC Københavns egen hjemmeside.

Michael Santos er en anden type end de angribere, FCK råder over. Han er ikke specielt høj, forholdsvis hurtig, tager gode løb og er hårdtarbejdende. Han glæder sig til at komme i gang i det danske.

- Tiden var inde til, at jeg rejste fra Spanien. Jeg havde også muligheden for at komme hertil for et år siden, men så snart jeg vidste, at chancen nu var der igen, var jeg ikke i tvivl. Så jeg slog til og er meget glad for denne mulighed, siger han.

Santos var - som han siger - tæt på et skifte til FCK for et år siden, men dengang endte han sammen med sine repræsentanter at sige nej.