Video : Tipsbladet
Europa League

Bedst og værst: Lækker kasse fra udskældt profil

Vi zoomer ind på torsdagens Europa League-kvalifikationsduel mellem FC København og Riga FC.

FC København - Riga FC 3-1 (1-1)

1-0 Viktor Fischer 17´

1-1 Vladimir Kamess 41´

2-1 Pieros Sotiriou (Straffe) 62´

3-1 Mohamed Daramy

Kampens bedste:

FC København:

Viktor Fischer har fået masser af kritik her i starten af sæsonen, og han har også været et godt stykke under niveau. Mod Riga virkede han dog sulten og energisk. Ikke alt lykkedes, men Fischer var aggressiv og tog nogle gode beslutninger offensivt, mens han var nærgående. Scorede et fremragende mål i første halvleg, og generelt var han meget aktiv og en sikker leder på FCK-holdet.

Riga FC:

Vladimir Kamess var iskold, da han scorede på en friløber kort før pausen. Og det var ikke den eneste gang, han gjorde ondt på de danske mestre. Godt blik for spillet og arbejdede godt under hvad der også var svære betingelser i Telia Parken.

Kampens værste: 

Begge Rigas midterforsvarere så rigtig skidt ud. Især i første halvleg, så det er oplagt at pege på en af dem. Der var meget panik over Stefan Panic, der flere gange så meget langsom ud. Begik et straffespark i anden halvleg, der var til den tynde side, men han gjorde sig unødvendigt bred og gav dommeren chancen for at fløjte den. Han får en skidt tur hjem til Riga efter den aften i København.

Kampens detalje:

Viktor Fischers mål var ganske enkelt fremragende. I fremdrift laver han en svær tæmning, inden han banker bolden ind fra en svær vinkel. Det var utrolig godt lavet af Viktor Fischer, der ellers har kæmpet lidt med det