Video : Tipsbladet
Rygter

Lørdagens rygtebørs (opdat.): AC Milan-profil på blokken i fransk klub

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de bedste rygter fra international fodbold.

Franck Kessie fra AC Milan til AS Monaco
Note
: Franck Kessie er en profil i AC Milan, men nu forsøger AS Monaco at lokke den 22-årige ivorianer væk fra Milano. De har budt knap 172,5 millioner kroner, men AC Milan skulle kræve 225 millioner kroner. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Moussa Dembele fra Lyon til Juventus
Note
: Juventus skulle være på udkig efter en ny angriber, og her har de især kastet deres fokus mod Moussa Dembele fra franske Lyon. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Jerome Boateng fra Bayern München til Fenerbahce
Note
: Fenerbahce har hentet Mathias 'Zanka' Jørgensen og vil efter sigende hente endnu en forsvarsforstærkning i form af Jerome Boateng. Tyrkerne vil leje den tyske forsvarsspiller.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Takvim

Oriol Busquest fra FC Barcelona til FC Twente
Note: Den 20-årige midtbanespiller er angiveligt tæt på at skifte til den hollandske klub, der har overhalet klubber som Udinese og Utrecht i kapløbet om at hente ham.  
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport

Paulo Dybala fra Juventus til Paris Saint-Germain
Note: Det forlyder, at de franske mestre gør alt, hvad de kan, for at hente den argentinske stjernespiller. Forhandlingerne skulle eftersigende været nået til det punkt, hvor man skal blive enige om Dybalas billedrettigheder, der angiveligt er et ømt forhandlingspunkt. Det forlyder, at både Tottenham og Manchester United måtte trække sig fra forhandlingerne på grund af netop den del af aftalen. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: CalcioMercato

Maarten Stekelenburg fra Everton til Real Madrid
Note: Det lader til, at Keylor Navas er på vej væk fra Real Madrid, og derfor skal den spanske hovedstadsklub have fat i en erstatning. Her er den rutinerede hollænder, Maarten Stekelenburg, angiveligt i blandt kandidaterne. Det forventes dog, at Pepe Reina er førsteprioriteten. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Football Insider

Nacho Monreal fra Arsenal til Real Sociedad
Note:
Den 33-årige back er angiveligt på blokken hos den spanske klub, der eftersigende skulle arbejde på højtryk for at realisere transferen. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo