Video : Tipsbladet
Premier League

Palace-ejer: Zaha fortjener at spille for en topklub

Wilfried Zaha fortjener at komme til en større klub, slår Crystal Palace-ejer Steve Parish lørdag fast.

Crystal Palace afviste angiveligt flere bud på Wilfried Zaha fra Arsenal og Everton tidligere på sommeren, fordi klubben ville have godt 660 millioner kroner for kantspilleren.

London-klubbens ejer, Steve Parish, slår lørdag fast, at Zaha nok skal komme til en topklub på et tidspunkt. Det vil dog kræve, at klubben får det rigtige beløb for profilen.

- Jeg er sikker på, at det bliver en lykkelig slutning for alle parter. Det ønsker jeg, og jeg er sikker på, at vi får det til at ske, indleder han over for Daily Mail og fortsætter:

- Timingen var ikke rigtig denne sommer. Vi modtog ikke et bud, som levede op til det, vi vurderer spilleren til at være værd. Jeg har set ham hver eneste uge i ti år. Han scorede i den første kamp, efter vi havde købt klubben, da han var 16 år. Der er en del af mig, som ønsker at se, hvordan han ville klare sig i en topklub, og det bliver ikke mig, som sætter en stopper for det.

Parish fortæller desuden, at klubben skal have en erstatning på plads, inden et salg kan blive aktuelt.

- Vi er heldige med at have ham, men hvis der kommer en topklub, og tilbuddet er det rigtige, er han et ekstraordinært talent, og så bliver det utrolig svært for os.

- Wilfried bliver her ikke for evigt, og vi skal være klar til, at han skal videre. Men det bliver ikke på den sidste dag af transfervinduet.

26-årige Wilfried Zaha har lavet 53 scoringer og 65 assists i 326 kampe for Crystal Palace.