Video : Tipsbladet
1. division

Viborg med sen transfer: Lejer målmand i engelsk danskerklub

Den danske fodboldklub Viborg FF har lejet U21-målmand fra engelske Brentford.

Mens FC Midtjylland har hentet offensivspiller Emiliano Marcondes i engelske Brentford, har FCM's rivaler handlet i samme engelske klub.

Viborg FF har netop præsenteret en ny målmand, og der er tale om U21-landsholdsspiller Ellery Balcombe, der kommer til klubben på en lejeaftale.

Det fremgår af klubbens hjemmeside.

Ellery Balcombe er lejet for resten af indeværende sæson, og han skal altså være med til at sikre VFF en god situation i målet, efter Lucas Lund Pedersen blev ramt af en skade.

-Siden Lucas blev skadet, har vi søgt efter forstærkning til vores målmandssetup, og vi er rigtig glade for at være nået til enighed med Brentford om Balcombe, som vi synes er en rigtig spændende keeper med et kæmpe potentiale.

-Han er en stor, atletisk målmand med stærke reflekser, og som er godt skolet og vant til at træne på et højt niveau. Det vidner om kvalitet, at han allerede har spillet flere ungdomslandskampe for England, og vi tror på selvfølgelig på, at han bliver en stor gevinst for os. Med tilgangen af Balcombe føler vi os rigtig godt rustet på vores målmandsposition for resten af indeværende sæson, lyder det fra sportschef Jesper Fredberg.

Viborg FF ligger aktuelt nummer to i NordicBet Ligaen.