Video : Tipsbladet
1. division

Officielt: Fremad Amager mister Olof Mellberg efter bare to måneder

Klubben fra NordicBet Ligaen skal finde ny træner, for Olof Mellberg har forladt klubben.

Det blev bare til et par måneder i spidsen for danske Fremad Amager.

Svenske Olof Mellberg vender hjem til svensk fodbold, hvor et trænerjob i Helsingborgs IF venter for den tidligere landsholdsspiller.

I Helsingborgs IF skal Olof Mellberg erstatte Henrik "Henke" Larsson, der valgte at stoppe, efter han var blevet svinet til af egne tilskuere.

- Jeg vil gerne takke staben, spillerne og fansene for en rigtig god tid i klubben. Derudover vil jeg takke ledelsen for et godt samarbejde og deres forståelse, i forbindelse med at kunne fortsætte karrieren i Helsingborg. Jeg ønsker holdet det bedste, og tror at de går en spændende fremtid i møde, siger Olof Mellberg til Fremad Amagers hjemmeside.

- Vi blev informeret omkring Olofs tilbud i Helsingborg, og ville ikke stå i vejen for hans ambitioner. Vi har været glade for den tid, han har været i klubben, og det bidrag han har ydet. Vi ønsker ham held og lykke med de nye udfordringer, lyder det fra Fremad Amagers administrerende direktør, Michael Jahn

Fremad Amager leder dog ikke efter en ny cheftræner, for klubben går tilbage til samme setup, som klubben havde i 2018/2019, hvor Azrudin Valentic er i spidsen for holdet, og han har Timur Daguez som sin assistenttræner.

Fremad Amager ligger aktuelt nummer syv i NordicBet Ligaen - klubben har fået ni point efter sæsonens første syv runder.