Video : Tipsbladet
1. division

Tidligere Brøndby-spiller om karrierestop: Jeg er mæt

Brent McGrath stopper karrieren og tager hjem til hjemlandet efter 14 år i Danmark og en fodboldkarriere, der har bragt ham vidt omkring.

Fødselsattesten siger Australien, men Brent McGrath er mest et velkendt navn i dansk fodbold, hvor han har tilbragt det meste af sin tid, siden han var 14 år gammel. Nu er det dog slut. 28-årige McGrath meddelte tidligere på ugen, at han stopper karrieren og drager hjem til Australien.

McGrath har ophævet sin kontrakt med 1. divisionsklubben Kolding IF, der blev McGraths sidste klub i karrieren.

- Jeg er mæt. Folk, der kommer til at læse det her, kommer nok også til at tænke, hvorfor stopper han nu? Men jeg har oplevet så meget i min karriere. Jeg har spillet på landsholdet, 8 år i Brøndby og 3 år i Esbjerg. Jeg er glad for det, jeg har opnået, siger Brent McGrath til jv.dk.

Han fortællere endvidere, at familien betyder mere end fodbolden og det i sidste ende har trukket ham mod beslutningen om at slutte karrieren.

McGrath startede seniorkarrieren i Brøndby IF. Siden tog han til Adelaide og Bentleigh i hjemlandet, Sisaket, Chonburi og Port FC i Thailand og siden tilbage til Danmark, hvor McGrath har optrådt i Superligaen og 1. division for Esbjerg fB, FC Fredericia, og altså senest Kolding IF.