Video : Tipsbladet
Superliga

FC Nordsjælland-angriber håbede på salg: Der var lidt interesse og snak

Superliga-angriber Godsway Donyoh fra FC Nordsjælland håbede på et skifte denne sommer, men det skete ikke, og i stedet er blikket nu rettet mod efteråret i Superligaen.

Han har i flere sæsoner nu været en af de store profiler i FC Nordsjælland, og egentlig var det også planen, at den nu 24-årige ghaneser Godsway Donyoh skulle væk fra Danmark denne sommer. Men det skete ikke, og derfor er blikket nu rettet mod efteråret i Superligaen.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis var et skifte tæt på, men til syvende og sidst lykkedes det altså ikke for Donyoh, der også har været ude af kamptruppen de senere uger. 

Læs også:Agent: Kigger efter ny klub til Godsway Donyoh

At han har siddet ude skyldes ifølge Donyoh selv, at han har ikke har villet tage chancer, da han har haft en mindre skade. At et skifte skulle have været tæt på, er han ikke så meget for at gå i dybden med.

Læs også:Hany Mukhtar på tavlen for Brøndbys reserver

- Der har været lidt interesse og snak mellem klubberne. Men det skulle også være det rigtige sted for mig. Nordsjælland vil ikke have, at man bare tager af sted til hvad som helst, så de vil gerne være sikker på, det er det bedste for en. Så der var en masse snak med klubber, men der skete ikke mere, siger FCN-angriberen til Frederiksborg Amts Avis.

Farum-klubben FC Nordsjælland ligger nummer fire i Superligaen med 13 point efter otte runder. Godsway Donyoh har spillet tre kampe i indeværende sæson, hvor det er blevet til en enkelt scoring.

Donyoh har alt i alt lavet 26 Superliga-mål i 73 kampe. Han er i gang med sin femte sæson i dansk fodbold.

Læs også:FC Nordsjælland beholder Mikkel Rygaard og Godsway Donyoh