Schweiz snuppede pligtsejr i Danmarks gruppe

Det blev til en sikker 4-0-sejr til Schweiz over Gibraltar søndag aften.

Danmark snublede en smule søndag aften, da det kun blev til 0-0 på udebane mod Georgien. Samtidig snuppede Schweiz en pligtsejr over Gibraltar på 4-0, som Danmark slog med 6-0 for få dage siden.

Uanset hvad rykker Schweiz nu tættere på Danmark i deres kvalifikationspulje, hvor schweizerne nu er på tredjepladsen i gruppen med ét point op til Danmark på andenpladsen i gruppen, hvor de to første kommer med til EM.

Schweiz kom foran mod Gibraltar efter 37 minutters spil, da et hjørnespark fra Granit Xhaka blev sendt i kassen af Denis Zakaria, hvorefter Admir Mehmedi fordoblede føringen lige inden pausen, hvor det også blev til et mål fra Ricardo Rodriguez.

Efter pausen sikrede Mario Gavranovic 4-0-sejren i kampens afsluttende minutter.

Næste opgave for Schweiz er mod Danmark i Parken, hvor meget bliver afgjort for de to nationers skæbne.