Video : Tipsbladet
Superliga

Avis: Brøndby henter markant forstærkning til forsvaret

Ifølge avisen B.T. skal Andreas Maxsø til Brøndby IF.

Forsvarsspiller Andreas Maxsø vender hjem til dansk fodbold.

Det er avisen B.T., der skriver, at Brøndby IF er blevet enig med den kontraktfrie forsvarsspiller, der kun mangler at bestå et lægetjek og sætte sin signatur på en aftale.

Andreas Maxsø, 25 år, forlod Uerdingen på en af de sidste dage i transfervinduet, og dermed er han fri til at skrive under med en ny klub.

Det forlød, at den tidligere FC Nordsjælland-spiller var på vej til tyrkisk fodbold, men nu lader det altså til, at Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, har haft held med at overtale Andreas Maxsø til at vende tilbage til dansk fodbold samt overtale bestyrelsesformand Jan Bech Andersen til at bruge penge på at hente Maxsø til klubben.

Den tidligere U21-landsholdsspiller blev i sommeren 2017 solgt fra FC Nordsjælland til tyrkiske Osmanlispor. Et år senere skiftede han til schweiziske FC Zürich, og denne sommer var det så et skifte til KFC Uerdingen, Maxsø lavede.

Det blev dog kun til et par måneder i klubben, inden han fik ophævet sin kontrakt. Og det får Brøndby ny glæde af. 

I Brøndby skal han kæmpe med Hjörtur Hermannsson og Sigurd Rosted om spilletid i Brøndbys centrale forsvar, hvor også unge Anton Skipper bejler til spilletid.