Frankrig pligtsejrede mod Andorra

Frankrig hentede endnu en sejr, da de tirsdag aften tog imod Andorra.

Frankrig sikrede sig tirsdag aften tre point i kvalifikationen til EM, da de besejrede Andorra på hjemmebane.

Allerede efter 18 minutter kunne franskmændene komme foran, da Kingsley Coman sendte bolden i nettet. Det gjorde han efter et flot kontraangreb, hvor Jonathan Ikone asissterede med en præcis aflevering.

Blot ti minutter senere havde Frankrig muligheden for at udbygge føringen, da de blev tilkendt et straffespark. Det skulle FC Barcelonas Antoine Griezmann tage sig af, men angriberen kunne ikke sende bolden i nettet.

Griezmann fik dog sat sit aftryk på opgøret i starten af anden halvleg. Efter 52 minutter sendte han et indlæg ind i feltet, hvor holdkammeraten fra FC Barcelona Clement Lenglet nemt kunne heade bolden i mål.

I overtiden scorede Wissem Ben Yedder til slutresultatet 3-0, da han var hurtigst over en ripost, og Frankrig løb med en sikker sejr og tre point. Dermed har de 15 point efter seks kampe. Det samme har Tyrkiet, der tirsdag aften besejrede Moldova 3-0, og de to hold topper Gruppe H i kvalifikationen til EM.