Ni kampe efter bronzemedaljerne: Esbjerg fyrer cheftræneren
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Ni kampe efter bronzemedaljerne: Esbjerg fyrer cheftræneren

John Lammers er færdig som cheftræner i Esbjerg fB. Klubben har fyret ham mandag morgen efter 3-0-nederlaget til Randers FC.

John Lammers nåede bare ni kampe, efter han var med til at sikre Esbjerg fB et sæt overraskende bronzemedaljer, før han blev fyret. Klubben har mandag morgen opsagt samarbejdet med cheftræneren.

Det fortæller EfB i en pressemeddelelse.

Forklaringen er, at resultaterne i denne sæson har været for dårlige. Esbjerg ligger næstsidst i Superligaen med fem point efter ni kampe. Senest tabte holdet 3-0 hjemme mod Randers FC søndag eftermiddag.

- Vi har meget at takke John Lammers for, men vi må også erkende, at vi i øjeblikket befinder os et sted, hvor resultaterne ikke er tilfredsstillende. Det er aldrig sjovt at tage afsked med dygtige medarbejdere, men vi vurderer, at det er i EfB’s bedste at skifte nu. Vi ønsker samtidig John alt det bedste fremover, siger sportschef Jimmi Nagel Jacobsen.

Assistenttræner Claus Nørgaard overtager, indtil en permanent løsning er fundet. Når Esbjerg har fundet sin nye cheftræner, fortsætter Nørgaard som assistent, skriver klubben. 

John Lammers nåede at føre EfB til oprykning til Superligaen og altså frem til bronzemdaljer som oprykkere i sidste sæson.