Video : Tipsbladet
Superliga

Rezan Corlu: Min drøm er at slå igennem i Brøndby

Rezan Corlu lægger ikke skjul på, at han drømmer om at få et gennembrud i barndomsklubben Brøndby IF.

Rezan Corlu blev i sommerens transfervindue præsenteret i Brøndby IF, som hentede offensivspilleren hjem fra AS Roma, og de to parter blev enige om en tre-årig aftale. Der går dog noget tid, før Corlu kan komme i spil på Vestegnen.

22-årige Corlu blev samme dag som skiftet til Brøndby IF udlejet til Lyngby Boldklub, hvor han skal slå sine folder i hele indeværende sæson. Corlu var også udlejet til De Kongeblå fra AS Roma i sidste sæson.

Offensivspilleren nyder at være i Lyngby, men han lægger ikke skjul på, at drømmen er en fremtid i den gule Brøndby-trøje.

- Jeg har selvfølgelig en drøm om at slå igennem for Brøndby, da jeg har taget turen hele vejen fra ungdomsholdet til førsteholdet uden at slå igennem endnu. Men jeg er Lyngby-spiller nu og har mit fokus her. Så må vi se, hvad der sker til sommer, siger Rezan Corlu til tipsbladet.dk og understreger, at han fik et smil på læben, da muligheden for at vende tilbage til Brøndby dukkede op:

- Ja, selvfølgelig blev jeg glad. Alle, der kender mig, ved, hvor meget Brøndby betyder for mig. Jeg startede i klubben i en alder af fire og var der indtil skiftet til Roma. Det er mange år.

Rezan Corlu understreger, at hans loyalitet er hos Lyngby Boldklub, og han har ikke svært ved at vælge side, selv om han i princippet holder med to klubber i Superligaen i denne sæson. 

- Jeg synes ikke, det er svært at være lejesvend. Jeg har ikke oplevet noget dårligt endnu i hvert fald. Jeg holder med Brøndby, men det er fordi, jeg er fan af klubben. Om jeg spiller i klubben eller ikke, vil jeg altid holde med Brøndby. Nu spiller jeg i Lyngby, og jeg giver alt for Lyngby så længe, jeg er her. De har vist mig stor tillid, og det er jeg utrolig glad for, lyder det fra Rezan Corlu.

Håber at bide sig fast i Lyngby
Lyngby-spilleren har døjet med problemer med baglåret i denne sæson, men han fortæller, at han nu er helt klar igen, og søndag blev det til en halv time på banen, da oprykkerne tabte 0-3 til FC Midtjylland.

Rezan Corlu håber, at han kan bide sig fast på holdet i nærmeste fremtid.

- Jeg arbejder hårdt ude på træningsbanen og forsøger hver dag at vise trænerne, at jeg selvfølgelig gerne vil starte inde. Jeg føler mig ikke langt fra startopstillingen, men det er trænerne, der bestemmer, og så må jeg bevise i de indhop, jeg får, at det er mig, der skal starte inde i næste kamp, lyder det fra Rezan Corlu.

Rezan Corlu nåede at spille fem Superliga-kampe for Brøndby IF, inden han forlod klubben til fordel for AS Roma.