Video : Tipsbladet
Superliga

Solbakken afslører: Bendtner starter nok inde i denne kamp

Nicklas Bendtner kommer næppe til at starte inde for FC København før i pokalkampen mod Hillerød på næste onsdag.

Nicklas Bendtner debuterede for FC København i søndagens choknederlag til Hobro IK. Her blev det til 20 minutter på banen for den tidligere landsholdsspiller, og hvis han kommer i aktion i torsdagens Europa League-kamp mod FC Lugano, bliver det i nogenlunde samme omfang.

Ståle Solbakken vurderer fortsat, at Nicklas Bendtner ikke er fit nok til at starte inde, men FC Københavns nummer 32 kan formentlig snart se frem til at få chancen fra første fløjt.

FC København møder Hillerød Fodbold i pokalturneringen den 25. september, og det kan blive en lille eksamen for Nicklas Bendtner.

- Pokalkampen mod Hillerød er et godt bud på, hvornår vi kan spille med Bendtner fra start. Han har stadig et stykke vej, før han er klar til at spille de store kampe fra start, siger Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

Senest Nicklas Bendtner spillede 90 minutter, var den 28. april, da han var på banen i hele kampen for Rosenborg i nederlaget på 0-3 til Molde. Det blev også danskerens sidste optræden for Trondheim-klubben.

31-årige Nicklas Bendtner har i første omgang kontrakt med FC København for resten af 2019.