Video : Tipsbladet
Superliga

John Lammers: Vil med glæde træne en dansk klub igen

John Lammers vil meget gerne finde en ny klub i Danmark.

John Lammers blev mandag sparket ud af vagten i Esbjerg fB efter en dårlig sæsonstart med blot en sejr i ni kampe og en hurtig exit fra Europa League. Det er ikke mange måneder siden, at John Lammers sammen med resten af Esbjerg kunne juble over nogle sensationelle bronzemedaljer i Superligaen, men det kunne altså ikke redde ham fra en fyring.

Hollænderen er nu rejst til Frankrig for at holde ferie, og han ved naturligvis ikke, hvad fremtiden bringer på jobfronten. 

Tjansen i Esbjerg fB var John Lammers' første trænerjob uden for hjemlandet, men på intet tidspunkt har han savnet de velkendte rammer i Holland. Står det til ham, bliver han gerne i Danmark.

- Jeg ved ikke, hvad fremtiden bringer, men jeg kan sige, at jeg har været meget glad for at være i Danmark. Lige nu tager jeg tilbage til Holland, og så tager jeg på ferie for at rense hovedet lidt. Når man er cheftræner, er man på hele tiden, og tankerne står aldrig stille. Engang imellem har man brug for at trække stikket lidt, og det er det her en kærkommen mulighed for, siger John Lammers til tipsbladet.dk og fortsætter:

- Jeg vender helt sikkert tilbage, og jeg vil være meget glad, hvis der dukker en mulighed op i Danmark. Jeg er meget glad for den mentalitet, der er i Danmark, og jeg synes, det er en spændende liga. Jeg er meget taknemmelig for, at Esbjerg gav mig chancen for at komme hertil. 

Foruden at vinde bronzemedaljer var John Lammers også manden, der rykkede Esbjerg fB op fra den næstbedste række. Han er i første omgang blevet afløst af Claus Nørgaard i Esbjerg fB, mens ledelsen leder efter en permanent løsning.