Video : Tipsbladet
Europa League

Sort skærm før FCK-kamp: Discovery med budskab i tv-strid

Discovery kommenterede på den igangværende strid mellem tv-stationen og tv-udbyderen Yousse før og midt i aftenens FC København-kamp.

Yousee har droppet Discoverys kanaler fra deres grundpakke, og det betyder, at flere danskere ikke længere vil kunne se det danske landsholds kampe samt Superliga-kampe med deres nuværende tv-pakke.

Og det er tv-stationen Discovery ikke tilfredse med, og de har anklaget tv-udbyderen Yousee for at vildlede sine kunder.

Utilfredsheden med Yousee understregede Discovery også i forbindelse med torsdagens FC København-kamp mod Lugano i Europa League. Før kampen og i kampens pause blev der sort skærm, altimens tv-stationen kom med følgende besked:

- Yousee siger, de er i forhandling med Discovery. Det er de ikke. Yousee fjerner Discorverys kanaler - for Yousee har taget et valg for dig og for næsten halvdelen af den danske befolkning. De siger, du skal blande selv, men de mener, du skal blande dig udenom. Det er helt sort.

- Vil du være sikker på at kunne se alt vores indhold kan du se det her: Dplay, Boxer, Stofa, Waoo, Canal Digital og Telia. Tag valget tilbage.

Fra og med 1. januar står Discovery til at blive fjernet fra Yousees tv-pakker.