Video : Tipsbladet
Superliga

Okore efter Friis-kritik: Jeg forstår det 100 procent

AaB's Jores Okore forstår godt, hvorfor træner Jacob Friis kritiserede hans attitude mod FCN sidste weekend.

AaB løb endnu engang ind i et nederlag søndag, da holdet tabte 0-3 på hjemmebane til Randers.

Det var samtidig nordjydernes tredje nederlag på stribe i Superligaen, hvor holdet også har tabt 0-3 til AGF og 1-2 til FC Nordsjælland.

Derfor har frustrationerne været tydelige for AaB, hvilket bedst kom til udtryk, da forsvarsspilleren Jores Okore senest mod FCN undlod et returløb og slog ud med armene, da han mistede bolden.

Dette medførte stor kritik fra fans, og AaB-træner Jacob Friis var også ude og kritisere Okores attitude.

Læs også:Okore efter afklapsning: Generelt ikke en god præstation

Jores Okore sagde efter kampen mod Randers, at det ikke har været et tema i den forgangne uge, men at det er blevet påtalt af cheftræneren.

- Det har slet ikke været noget tema. Friis pointerede, at han ikke ville have det udtryk, og det forstår jeg 100 procent. Men det var et splitsekund, hvor frustrationerne løb af med mig, og det sker for alle mennesker, siger Okore.

Frustrationerne forsatte søndag for AaB med nederlaget til Randers, og det blev derfor ikke den trodsreaktion, som Okore havde håbet på.

- Jeg hader at tabe, så det er naturligt at blive frustreret, når man er bagud. Kampen mod Randers var ikke den trodsreaktion, som jeg havde håbet, siger Okore.

Læs også:Okore efter trænerfyring: Mærker stor forskel

Cheftræner Jacob Friis lukker nu kapitlet med Okore og fortæller samtidig, at han har set en fin reaktion efter episoden i Farum.

- En situation som den med Jores blev selvfølgelig påtalt. Det gjorde den ikke bare foran ham selv, men foran hele holdet. Så det kapitel er lukket nu.

- Jores arbejder rigtigt hårdt på at forbedre de ting, som han kan forbedre. Han har været meget fokuseret i træningsugen, siger Friis.

Trods påtalen bar Jores Okore anførerbindet for AaB søndag, da Lucas Andersen sad på bænken.

/ritzau/

Læs også:Stolt Thomasberg efter sejr: Vi bruger de forcer, vi har

Læs også:Randers-keeper om hovedrolle: Følte ikke AaB kunne score