Video : Tipsbladet
Superliga

BIF-komet foran første derby: Vil gå blødende fra banen

Jesper Lindstrøm glæder sig til sit første derby på seniorniveau, og han lover, at der ikke bliver sparet på krudtet mod FC København.

19-årige Jesper Lindstrøm er en rigtig Brøndby-dreng, og det vil sige, at der ikke findes ret meget, der føles bedre end at få skovlen under FC København.

På søndag har han chancen for første gang som seniorspiller, når han er med for de blå-gule i hjemmekampen mod FC København. Det er sæsonens første derby og første gang, Jesper Lindstrøm prøver kræfter mod arvefjenderne fra Østerbro.

Læs også:Månedens Spiller skal findes i AGF, Randers eller OB

Han er klar til et hundeslagsmål på Brøndby Stadion.

- Hvis jeg ikke kommer blødende ud fra den bane, så ved jeg ikke, hvad der er gået galt. Det er det hele – og det betyder alt. Man vil altid slå løverne derude. Og for min familie og den rivalisering der eksisterer, så er det noget specielt, siger Lindstrøm til 3point.dk og tilføjer:

Læs også:Optakt: Brøndby IF - FC København

- Vi kommer med 100% vilje i forhold til at vinde den her kamp. Som jeg sagde, så er derbies noget helt andet. Begge hold kan slå hinanden, og jeg tror på en sejr. Og jeg vil i hvert fald gøre mit for, at vi kan få tre point.

Om Jesper Lindstrøm kommer i aktion mod FC København, ved kun cheftræner Niels Frederiksen, men alt tyder på, at der nok skal blive minutter i benene til den 19-årige offensivspiller. Lindstrøm har været på banen i alle 11 Superliga-kampe i denne sæson.

Der er kickoff mellem Brøndby IF og FC København søndag klokken 14.00. 

Læs også:Brøndby skaber for få chancer til Wilczek: Vi har ikke været dygtige nok

Læs også:Bendtner nærmer sig startplads: Banker på til mere spilletid

Læs også:Ekspert om FCK's rekordindkøb: Han har været smertefuldt ordinær