Video : Tipsbladet
Superliga

Fischer i hård kritik: For mange, der ikke fornemmer, det er derby

Viktor Fischer rettede en hård kritik mod FCK-mandskabet efter kampen mod Brøndby. Holdet mangler karakter, siger han.

Brøndby nedlagde et tamt FCK-mandskab med en 3-1 sejr hjemme på Vestegnen.

Brøndby kom hurtigt foran 2-0, og med undtagelse af et selvmål var det meget få chancer, som Superligaens nummer to kunne spille sig frem til mod ærkefjenderne.

Læs også:Michelsen om OB-talent: Hans største force er også hans største fjende

Efter kampen var det da også en tydeligt frustreret og skuffet Viktor Fischer, som til TV3+ udtalte, at FCK gjorde kampen utrolig svær for sig selv ved ikke at matche Brøndbys fight i starten af kampen:

- Vi ved, at de (Brøndby red.) kommer ud som lyn og torden mod os, og normalt plejer vi at vende det, men når vi kommer bagud 2-0 så tidligt, så er det svært, siger Fischer til TV3+ og fortsætter:

- Vi skal bare oppe os - vi skal være bedre, end vi er, siger Viktor Fischer, som også retter en hård kritik mod sig selv og sine holdkammerater efter, han bliver spurgt om ham selv og Bendtner gjorde det godt nok i dagens kamp:

- Jeg synes ikke, at det drejer sig om individualister i sådan nogle kampe her. Vi er i en periode, hvor holdet skal være bedre. Jeg synes, der er for mange, der ikke fornemmer, det er et derby, vi spiller i dag og går all-in i det. Det har ikke noget med kvalitet at gøre, det har noget med karakter at gøre, og det må vi allesammen løfte os på, siger Viktor Fischer.

Læs også:Patrick Olsen: Jeg er begyndt at gå målamok

FCK ligger fortsat nummer to i Superligaen.

Læs også:AGF-spiller før Randers-kamp: Jeg satte inden sæsonen kryds ved kampen

Læs også:AGF skal bryde svær stime mod Randers i Superligaen