Video : Tipsbladet
Superliga

Mads Frøkjær: Jeg har lært af at blive straffet

OB-spilleren Mads Frøkjær både scorede og assisterede for sin klub søndag, og han kan godt se, at han har nogle lidt specielle sider i sit spil.

I den seneste uges tid har OB's unge midtbanespiller Mads Frøkjær Jensen fået både debut mod FCM i sidste uge og scoret sit første mål for den fynske klub i Superligaen i denne uge mod AC Horsens. For hans eget vedkommende har det da også været helt specielt.

Det fortæller han i et interview med Ekstra Bladet.

Læs også:Ærlig Bo Henriksen: Vi kan ikke fortsætte på denne måde

- Det har været en vild uge. Noget, jeg har ventet på, og nu har der så været en del skader. Jeg kan godt være lidt rebelsk. Det tror jeg, min træner synes nogle gange, og jeg har dummet mig og taget straffen for det, siger han og fortsætter:

- Jeg kan godt blive lidt følelsesladet, og så kan jeg træffe dumme beslutninger. Jeg har fået en straf, og den har jeg lært af. Det var fair nok, siger Mads Frøkjær Jensen.

Endvidere påpeger han, at har været en smule overrasket, men at han aldrig tvivlede. Derfor understreger han ligeledes, at man er nødt til at tro på det - ellers kommer man ingen vegne i en verden, hvor det kan være svært at være ung.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 12. runde

Foruden sin scoring lykkedes det også for Frøkjær at lave en assist efter en lækker hælaflevering til Sander Svendsen. Indsatsen har da også ført til, at han er med på denne omgang af Rundens Hold.

Sejren over AC Horsens blev på 3-0, og de er på en delt tredjeplads med Randers.

Læs også:Ung OB-målscorer: Jeg fortjener at få chancen igen

Læs også:20-årig OB'er imponerer i sikker sejr over Horsens

Læs også:Bedst og værst: OB-debutant skuffede, talent imponerede og indskiftning gav pote