Video : Tipsbladet
Ligue 1

Ærlig Neymar: Jeg filmer for at undgå skader

PSG-stjernen Neymar filmer for et godt ord, men han gør det kun for at undgå skader, forklarer den nu skadede brasilianer.

Neymar har i løbet af sin karriere haft et skidt image i forbindelse med, at han filmer for meget inde på banen. Men han slår nu fast, at han er nødt til at gøre det for at undgå, at det går helt galt en dag.

Det fortæller han i et interview med brasilianske Ronaldo Nazario på Youtube-kanalen Otro.

Læs også:PSG bekræfter skade: Neymar ude i flere uger

- Hvis jeg ikke gjorde det, så havde jeg været skadet nu. Man er nødt til at beskytte sig selv, fordi der er ingen andre, der kommer til at gøre det for en, lyder det fra Neymar.

Ikke desto mindre har Neymar været udsat for en række skader i de seneste år, og så sent som i denne landskampspause er Paris Saint Germain-stjernen endnu engang blevet skadet, og nu venter en pause på omkring en måned.

Læs også:Neymar igen skadet i Brasilien-testkamp

Inden denne sæson var der endvidere massevis af rygter om Neymars fremtid, da et skifte tilbage til Barcelona var på tale, men trods en hed flirt mellem parterner er han stadig i den franske hovedstadsklub.

Her er fansene så småt ved at tilgive ham for sommerens historier, og han har selv været medvirkende med en række scoringer. Nu går der noget tid, inden han får muligheden for at nette igen for dem.

Neymar skiftede til PSG i sommeren 2017 fra Barcelona for 1,65 milliarder kroner, som stadig gør ham til verdens dyreste nogensinde.

Læs også:Tuchel: Forstår fansene er sure på Neymar

Læs også:Kovending fra Barcelona: Tvivl om Messi og Dembele igen

Læs også:Real Madrid-legende om Barca-fænomen: Hav tålmodighed med ham