Video : Tipsbladet
Champions League

Barca og Real er enige om ny El Clásico-dato

FC Barcelona og Real Madrid har begge foreslået, at sæsonens første El Clásico rykkes til den 18. december.

FC Barcelona skulle den 26. oktober have haft besøg af Real Madrid på Camp Nou, men opgøret blev fredag udskudt af det spanske fodboldforbund som følge af urolighederne i Catalonien.

Forbundet gav klubberne indtil mandag formiddag til at blive enige om, hvornår opgøret skal rykkes til, og det har på ingen måde været noget problem.

- Klubbens ønske var at spille Clásico på Camp Nou den 26. - datoen og tidspunktet, som man tidligere var blevet enige om, og komiteen er blevet oplyst om dette. Klubben har stor tiltro til, at dens medlemmer og fans altid opfører sig eksemplarisk på Camp Nou.

- Når det er sagt, og vi har modtaget beslutningen fra RFEF's turneringskomité om at udskyde kampen på grund af "exceptionelle omstændigheder" og derfor finde en ny dato for kampen, foreslår klubben den 18. december, lyder det i et statement fra Barcelona.

Og ærkerivalerne fra Real Madrid er helt på linje med de spanske mestre.

- Ovenpå beslutningen om at udskyde kampen lørdag den 26. oktober mellem FC Barcelona og Real Madrid fra RFEF's turneringskomité, der samtidig har bedt klubberne om at finde en ny dato for kampen, ønsker Real Madrid at oplyse, at begge klubber har foreslået den 18. december.

Onsdag den 18. december spilles der Copa del Rey, men hverken FC Barcelona eller Real Madrid er på dette tidspunkt indtrådt i turneringen.

Det spanske fodboldforbund har selv foreslået, at El Clásico rykkes til lørdag den 7. december.