Video : Tipsbladet
Superliga

Jacob Friis efter herrefight: Det behøves ikke være kønt, bare det er effektivt

AaB-træner Jacob Friis roste efter kampen sit mandskab for den indstilling de viste. Det gav nemlig tre point, siger han.

AaB slog fredag aften OB med 1-0 på hjemmebane.

AaB spillede en rigtig flot første halveg, hvor især Lucas Andersen viste sig frem, men i slutningen af første halveg, og det meste af anden sad OB på kampen, og derfor måtte AaB-mandskabet trække i arbejdsbukserne, og fighte kampen hjem.

Det gjorde de - og det var AaB-træner Jacob Friis yderst tilfreds med efter kampen.

- Det var en fin første halveg. De første 35 minutter måske pænere end de sidste ti, men en flot første halveg stort set fra start til slut, siger Jacob Friis til TV3 Sport efter kampen og fortsætter:

- Det var ikke kønt (anden halveg red.), men det var effektivt. Og Jeg har faktisk været inde og rose spillerne. Og så kan du måske tro, at jeg har drukket tre øl, men jeg har rost spillerne for den indstilling, og den fight de viste i anden halveg. Det også en del af at være AaB-spiller. Det behøves ikke altid være tiki taka og lige kønt, bare det er effektivt. Der var nogle, der virkelig arbejde en hvis legemsdel ud af bukserne i dag. Det også fantastisk at se på, siger Friis efter kampen.

Læs også:AaB-helt øjner flere landsholdskampe

Efter sejren er AaB nummer seks i Superligaen.

Læs også:Michelsen efter nederlag: Vi starter som røv og nøgler

Læs også:Lucas Andersen efter snæver sejr: Den betyder mere

Læs også:Lucas Andersen sikrer uskarpe AaB tre point mod OB