Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Valencia får det svært i Frankrig imod Lille

Der er vigtige point på spil i Gruppe H, hvor Valencia med tre point og Lille med nul point mødes.

Klokken 21.00
Lille - Valencia
Lille vinder eller uafgjort (1X)
1.53 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Lille tager hjemme i Frankrig imod Valencia, som var heldige med at få 1-1 imod Atletico Madrid i seneste runde af La Liga. De fik trods skader på vigtige positioner scorede i det 82. minut til 1-1, hvilket var noget af et resultat.

De var dog enormt langt fra at vinde den kamp. Valencia havde bolden meget, som Atletico Madrid tillod dem, men de havde svært ved at skabe chancer. De har fortsat vigtige spillere ude med skader, blandt andet: Gaya, Rodrigo og en fornyelig skade til Coquelin.

Lille har ikke fået den bedste start hjemme i den franske Ligue 1, men de er svære at slå hjemme på Stade Pierre-Mauroy. Det bliver de også for Valencia i denne vigtige Champions League kamp.

De skal have minimum havde point med fra denne kamp, ellers bliver det nærmest umuligt at nå top 2, men også top 3. Vinder de kampen, så har de dog alle muligheder for at komme i top 3 i Gruppe H. De er stærke på hjemmebane, som de også var det sidste år.

Chelsea snød dem i sidste runde på hjemmebane og vandt 2-1, men det gør Valencia ikke. Dagens Spilforslag går med, at Lille får point, altså enten vinder eller spiller uafgjort imod Valencia.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com