Video : Tipsbladet
Superliga

Esbjerg-kant skadet inden FCM-kamp

Esbjerg må i weekenden måske undvære Anderlecht-lejesvenden Mohammed Dauda, der ellers lige var begyndt at blive en vigtig del af holdet.

En af sommerens mere spændende handler for Esbjerg fB var tilgangen af Anderlecht-spilleren Mohammed Dauda på en lejeaftale.

Den 21-årige kantspiller er allerede begyndt at blive et fast element på EfB-mandskabet og gjorde sig positivt bemærket mod FC København i weekenden, men nu lider ghaneseren tilsyneladende en tilbagegang.

Læs også:Skarp FCK-angriber nedlægger Esbjerg i Parken

Ifølge Jydske Vestkysten måtte Dauda udgå af onsdagens Esbjerg-træning og ligner ikke en spiller, der er i spil til weekendens kamp mod FC Midtjylland.

- Han har stadig et efterslæb på formen, fordi han gik glip af hele opstarten i Anderlecht efter sommerpausen, så vi har slet ikke set det bedste fra ham endnu, men jeg synes, han så god ud i første halvleg i Parken. Han giver os noget dynamik i angrebsspillet, og det ville være ærgerligt, hvis han skal holde pause nu, siger Esbjerg-træner Claus Nørgaard til jv.dk.

Læs også:Kristensen frustreret efter FCK-nederlag: Vi spillede FCK bagover

Mohammed Dauda har optrådt i fem ud af Esbjergs seks kampe, siden han kom til. Tre gange har han været i startelleveren.

Læs også:Stort overblik: Brøndby giver klart flest Superliga-minutter til udlændinge

Læs også:Bedst og værst: EfB's Lungi kæmpede bravt i dramaet mod AC Horsens