Bedst og værst: EfB's Lungi kæmpede bravt i dramaet mod AC Horsens

Det blev til uafgjort, da EfB fik udlignet til sidst mod AC Horsens. Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret.

AC Horsens - Esbjerg fB 1-1 (1-0)
1-0 Rune Frantsen (32.)
1-1 Joni Kauko (90+5.)

Kampens bedste:

AC Horsens:
Til aftenens kamp måtte Horsens-manager Bo Henriksen tænke alternativt, da han både måtte undvære Jannik Pohl (karantæne) og Nicolai Brock-Madsen (skade). Derfor fik Rune Frantsen og Simon Okosun muligheden på toppen, og for førstnævnte blev det en god oplevelse. Han har tidligere i karrieren spillet angriber, og det kunne ses, da han på nærmest Jon Dahl Tomasson'sk manér fik sat foden på og scorede til 1-0.

Esbjerg fB:
Der var ikke mange, som havde en god dag, men efter pause løftede en del af spillerne sig. Det gælder blandt andet en som Jacob Lungi Sørensen, som kampen igennem blev ved med at kæmpe for at få EfB til at score. Han kastede sig ind i alle situationer, og han måtte kortvarigt forlade banen med en skade efter en slem situation midt på banen i de sidste minutter. Men som den kriger, han var i kampen, så kom han ind igen.

Kampens værste:
I den første del af kampen havde EfB deres vanskeligheder med at få spillet ordentligt i gang, og her var Mohammed Dauda desværre meget medvirkende til problemerne. Derfor blev han også taget ud kort inde i anden halvleg, og herefter blev det offensive spil for vestjyderne en del bedre. Mens Dauda var på banen gik det alt andet end da'u'a'. I overtiden var det Alexander Ludwig, som stod bag straffesparket, men det er tvivlsomt, hvorvidt han gjorde noget forkert i situationen.

Kampens detalje:
Det var ikke en kamp med de store dribleture og vilde tæmninger eller, hvad der nu kunne være en lækker detalje. I stedet kom Mikkel Qvist med en meget hjælpende hånd, da det ene net var gået i stykker ved et af målene. Her kom to-meter-manden på banen og fik sat nogle strips på, og dermed undgik man en længere pause, inden kampen kunne komme i gang. De øvrige på banen var simpelthen ikke høje nok til at nå hullet, som var helt oppe i det ene målhjørne.