Norsk sensation satte imponerende rekord mod Napoli

Erling Braut Haaland slog med sine to scoringer mod Napoli en imponerende rekord i Champions League.

Den blot 19-årige nordmand Erling Braut Haaland er braget igennem på den internationale fodboldscene i denne sæson, og onsdag aften blev det til to scoringer i Red Bull Salzburgs 2-3-nederlag til Napoli i Champions League.

Haaland gjorde det til 1-1 på et straffespark i slutningen af første halvleg og til 2-2 efter 72 minutter, inden Lorenzo Insigne afgjorde kampen minuttet efter.

Til trods for nederlaget kan angriberen dog glæde sig over, at han er den første nogensinde til at have scoret seks gange i sine første tre Champions League-kampe. Haaland lavede også hattrick mod Genk og nettede en enkelt gang på Anfield.

Derudover er han den blot anden teenager til at have scoret i sine første tre Champions League-kampe. Kun Karim Benzema har gjort det samme.

Med sine seks scoringer fører Haaland på nuværende tidspunkt topscorerlisten i turneringen med et enkelt mål mere end Robert Lewandowski. Herefter følger Raheem Sterling, Mislav Orsic, Serge Gnabry og Harry Kane, der alle har lavet fire mål.