1. division

Viborg sejrede over Næstved i dramatisk omkamp

Viborg vandt torsdag aften omkampen mod Næstved med 3-1 efter et dramatisk opgør.

Tidligere på sæsonen blev Stefan Vico ikke udvist, selvom han havde modtaget to gule kort, da Næstved mødte Viborg.

Viborg nedlagde protest, og torsdag aften blev kampen så spillet om.

Næstved startede glimrende, men der skulle ikke gå længe, før Viborg stod på det hele. Jeff Mensah havde en god chance efter et kvarter, men Næstved-målmand Mikkel Bruhn fik afværget

Stik imod spil og chancer blev det dog til 1-0 for Næstved efter 20 minutter. Andreas Moos sparkede på mål, og Mark Kongstedt var først over returen. Han lavede en flot vending sparkede bolden i mål.

Efter en halv time blev Alassana Jatta nedlagt i feltet, og det takserede dommeren til et straffespark og rødt kort til værternes Joel Felix. Christian Sivebæk tog sig af sparket fra ellevemeterpletten, men forsøget blev sendt afsted lige i den rigtige højde for Bruhn, der reddede sparket.

Mod slutningen af første halvleg havde Stefan Vico et forsøg på ydersiden af stolpen efter et godt opspil, men det forblev 1-0 ved pausen.

Kort efter pausen lykkedes det Viborg at udligne på et fremragende mål af Alassana Jatta. Indskiftede Tobias Bech kom over højrekanten og fandt Jatta centralt, hvor han vendte på kanten af feltet og hamrede bolden op i krydset.

Efter 68 minutter scorede Viborg igen. Og igen var stod Jatta for målet. Alexander Fischer kom over højrekanten og via Tobias Bech endte bolden hos angriberen, der nettede for anden gang.

Et par minutter før tid fik Næstved endnu et rødt kort, og denne gang forlod Stefan Vico banen, som han skulle. Vico modtog først et gult kort for en tackling og efterfølgende lignede det, at han brokkede sig til sit andet gule.

I overtiden lukkede Mikkel Agger opgøret, da han ad to omgange bankede bolden ind bag Mikkel Bruhn.

Det slutter dermed 1-3 til Viborg, som akkurat rykker op på førstepladsen i 1. division på en bedre målscore end Vejle og Fredericia, der begge er á point med de grønblusede.