Video : Tipsbladet
Skandinavien

Tidligere Helsingør-svensker: Har nogen et nummer til arbejdsformidlingen?

Efter kun tre måneder i sin nye klub er Melvin Frithzell allerede på udkig efter en ny klub. Det joker han med på Twitter.

Det vakte opsigt i Fodboldsverige, da Örgryte-angriberen Melvin Frithzell onsdag skrev følgende på Twitter:

- Der der nogen, der har et telefonnummer til arbejdsformidlingen?

Opsigtsvækkende, fordi den 23-årige angriber for mindre tre måneder siden blev hentet til Örgryte i den næstbedste svenske række fra ligarivalerne Frej.

Læs også:Officielt: Svensk VM-profil tager til Australien

Nu er han på vej videre.

- Jeg havde en telefonsamtale med Kent (Carlzon, klubbens scout, red.) i går om at klubben vælger at bryde aftalen. Jeg havde næste år også, og der fandtes en option som begge parter kunne bryde. Min holdning har hele tiden været, at jeg skulle blive her, men jeg havde en lille følelse af, at det ikke skulle blive til noget, siger Frithzell selv om situationen til Göteborgs-Postens hjemmeside.

Og den noget utraditionelle jobansøgning på Twitter?

Læs også:Patrick Olsen om sin stærke AaB-start: Har hele tiden troet på mig selv

- Haha! Jeg ville være lidt sjov…, siger Frithzell.

Ringer navnet en klokke, så er det nok fordi den svenske angriber har været et kort smut forbi den danske Superliga. I anden halvdel af sæsonen 2017/2018 var han på kontrakt i FC Helsingør, hvor det blev til til tre indhop og en enkelt startplads og et enkelt mål mod Hobro.

Mens Frithzells offentlige jobansøgning altså var en joke, så ser den japanske landsholdsstjerne Keisuke Honda ud til at mene det mere seriøst. Han har i æøbet af de seneste par måneder tilbudt sig til første Manchester United og siden sin tidligere klub AC Milan, og så sent som i dag, fredag, skrev han følgende på Twitter:

- Hvorfor giver I mig ikke tilbud? Jeg er sikker på, at jeg stadig er en af de bedste spillere i Asien.

Læs også:FC Roskilde skriver kontrakt med tidligere Superliga-spiller