Video : Tipsbladet
Superliga

Priske på vej mod permanent trænerjob i FCM: Han står i en stærk position

Superligaens tophold møder fredag aften Esbjerg fB, og her skal Brian Priske forsøge at øge forspringet i Superligaen til syv point ned til FCK.

Kenneth Andersen fik under et år i spidsen som cheftræner for FC Midtjylland, og nu er det så Brian Priske, der prøver sig af som øverste instans hos Superligaens tophold.

Han har fået året ud til at bevise sig, og så vil FC Midtjylland-ledelsen derefter træffe en beslutning om, hvem der skal være klubbens permanente træner.

Men de gode præstationer og det faktum, at FCM med Priske i spidsen ligger fire point foran FCK efter 13 runder, stiller ham i hvert fald ikke dårligt i forhold til at få jobbet permanent.

Læs også:FCM udvider: Tilskuerpotentiale skal udnyttes, så stadion er fyldt hver gang

Lige nu må man i den grad sige, at han er frontrunner til jobbet som permanent cheftræner i FC Midtjylland. 

Og på sin egen måde stemmer bestyrelsesformand Rasmus Ankersen reelt i.

- Det er klart, at med den måde, Priske er kommet ind i jobbet på, så skal det være en helt ekstraordinær kandidat, der melder sig. Priske står selvfølgelig i en stærk position, siger Rasmus Ankersen til Herning Folkeblad.

Læs også:FC Midtjylland-krumtaps kontrakt udløber til sommer: Vi har ikke travlt

FC Midtjylland møder fredag aften Esbjerg fB på udebane, og her kan man med en sejr gå syv point i front i toppen af Superligaen. I hvert fald indtil mandag, hvor FC København gæster Aarhus og AGF.

Priske har haft jobbet siden den 19. august, hvor han tog over efter Kenneth Andersen. Ankersen fortæller også til Herning Folkeblad, at der har været henvendelser fra interesserede trænere.

Brian Priske har indtil videre stået i spidsen for FCM i syv Superliga-kampe - det har kastet fem sejre, en uafgjort og et nederlag af sig.

Læs også:Thomas Frank i modvind: Brentfords sportsdirektør forsvarer præstationerne

Læs også:FCM-træner roser spillerne efter ny sejr: De spændte sgu hjelmen

Læs også:Superliga-bejler tester ung afrikansk landsholdsspiller