Video : Tipsbladet
Superliga

David Nielsen om forsvarskvaler: Det er jo individuelle ting

AGF har haft store problemer i forsvaret i de forgangne spillerunder, og det skyldes skuffende individuelle fejl, mener cheftræneren.

I sæsonens første 11 kampe indkasserede AGF blot otte mål, men i de seneste kampe er det gået helt galt for århusianernes defensiv.

AGF har nemlig tabt de seneste tre kampe, og de har undervejs har indkasseret hele otte mål, efter at de indkasserede to mod FC København mandag aften. Og det skyldes især individuelle fejl, understreger AGF’s cheftræner, David Nielsen.

Læs også:Dame N’Doye hylder holdkammeraterne efter drømmecomeback

- Det er jo individuelle ting. Det er individuelle ting, der gør, at vi ikke får lige får afværget en situation, og det er vi nødt til at gøre bedre. Vi behøver ikke lukke et mål ind, selvom vi mister bolden oppe på midten. Jova (Aleksandar Jovanovic, red.) kommer til at tage et skridt den anden vej, og så er vi bagud 1-0. Det er ærgerligt med det kampbillede, vi havde haft indtil da, siger David Nielsen til 3+.

AGF-træneren havde samtidig også ros til overs for FC København, der ifølge undgår at lave lignende fejl.

Læs også:AGF-kaptajn efter nederlag: FCK er meget kliniske

- Det er det, det handler om. Det handler om tilstedeværelse og individuel koncentration. Og det, FCK har, er, at de ikke laver nogen fejl. Hvis modstanderholdet scorer, er det fordi man er pissedygtig. Det er forskellen. De kommer med en kamp og en rejse i benene, og uden at gøre meget mere end de skal, vinder de 2-1, og det irriterer selvfølgelig mig grænseløst.

Efter nederlaget til FC København er AGF på sjettepladsen i Superligaen. 

Du kan se målene fra AGF's nederlag til FC København i videoen øverst i artiklen. 

Læs også:Dame N'Doye og FCK tog alle tre point i Aarhus

Læs også:Bedst og værst: Dame N’Doye gjorde det onde ved AGF i comeback

Læs også:Syv skarpe til Superligaen: Quiz med om trænerne i dansk fodbold