Messi i hopla: Reddede Ter Stegen fra skurkerolle i Barcelona-sejr

FC Barcelona pligtsejrede hjemme mod Real Valladolid.

Lionel Messi leverede en stor præstation, da Barcelona besejrede Valladolid med 5-1 på Camp Nou.

Clement Lenglet åbnede Barcas målkonto efter bare to minutter. Målet kom efter et indlæg fra netop Messi, der blev clearet på særdeles kikset vis af Valladolids Sergi Guardiola, hvorefter bolden havnede for fødderne af Lenglet, som via både en forsvarsspiller og overliggeren sendte bolden i kassen.

Føringen holdte dog ikke i lang tid. Efter 14 minutter sendte Valladolids Michel Herrero et kompetent indlæg i feltet, som Ter Stegen dog helt sikkert burde have gjort mere ved. Bolden ramte Barca-keeperen i brystet, og røg direkte ud i fødderne til Kiko Olivas, som ikke kunne undgå at score.

Barcelona kom dog tilbage på rette spor efter et fantastisk mål af Arturo Vidal, der med en ydersideflugter dirigerede bolden uden om Valladolid-keeperen. Lionel Messi stod for den mindst lige så flotte assist - en af hans signaturafleveringer henover Valladolid-forsvaret.

Fem minutter senere gjorde Messi det onde ved Valladolid, da han med et forrygende frisparksmål veritabelt lukkede kampen til 3-1 - desuden frisparksmål nummer 50 i karrieren for Messi.

I anden halvleg gjorde Messi så slemt værre for Valladolid, da han koldt udnyttede Rakitics lækre chip i dybden.

Men Messi var ikke færdig for i aften - minuttet efter sendte han Luis Suarez afsted som let passerede Jordi Masip i målet.

Derefter stoppede målfesten dog. Barcelona henter en storsejr på 5-1. Med to mål og og to assists, er der formentlig ikke to holdninger, til hvorvidt Messi var kampens spiller.

Med sejren bringer Barcelona sig tilbage på førstepladsen i ligaen med 22 point efter 10 kampe.