Video : Tipsbladet
Spil

Spilforslag til Premier League: Målsøgende mandskaber

Begge hold har scoret i fire af Arsenals fem hjemmekampe denne sæson.

Lørdag kl. 16.00
Arsenal - Wolverhampton
Over 2,5 mål
1,71 @ NordicBet

Arsenal kommer ind til opgøret på ryggen af en vanvittig 5-5-kamp mod Liverpool i Liga Cuppen, men også i ligaen er The Gunners forholdsvis målsøgende. Begge hold har scoret i fire af fem hjemmekampe, mens Arsenal selv har scoret mindst to mål i 13 af de sidste 15 hjemmekampe.

Wolverhampton er uden nederlag i de sidste fem kampe, som både dækker over en forrygende 2-0-sejr ude over City samt et skuffende 1-1-resultat hjemme mod Southampton. Patrick Cutrone presser den vante offensivduo i form af Raul Jimenez og Diogo Jota, hvorfra sidstnævnte ikke helt har nået sidste sæsons niveau endnu.

Begge hold er som udgangspunkt målsøgende mandskaber, der har den primære styrke i offensiven. The Gunners holdt blot målet rent i 3 af 9 hjemmekampe mod hold fra top 10 i sidste sæson, mens Wolves gik målløse fra lige så få udekampe mod samme modstandertype. Odds 1,71 på mål fra begge hold er godkendt.

Lørdag kl. 16.00
Sheffield Utd. - Burnley
1
2,25 @ NordicBet

Sheffield United har taget Premier League med storm siden oprykningen, hvor man har hentet 13 point efter de første 10 kampe. Både Leicester og Liverpool måtte kæmpe hårdt for sejren på Bramall Lane, mens Arsenal senest blev sendt hjem med et nederlag på 1-0.

Det positive spin på Burnley er, at holdet er kommet på tavlen i et hårdt program mod Everton, Leicester og Chelsea. Den negative udlægning handler om, at Sean Dyches drenge blot har vundet én af de sidste 10 udekampe, mens man her må undvære Danny Drinkwater og Johann Gudmundsson samtidig med, der er tvivl om både Phil Bardsley og topscorer Chris Wood.

Burnley har gennem tiderne blot vundet én af 11 udekampe mod oprykkerhold. Syv er dog endt uafgjort – og lørdagens kamp i Sheffield kunne sagtens vise sig at være et tæt opgør. Det er derfor ikke dumt at gardere for det uafgjorte resultat, om end jeg lader gæsternes mulige skader være afgørende for, at hele indsatsen i første omgang sættes på hjemmesejr til 2,25.