Video : Tipsbladet
Ligue 1

Kontroversiel PSG-lejesvend: Jeg vil give alt for at blive her

Mauro Icardi har fået en god start i Paris Saint-Germain, og drømmer om at blive i den franske storklub

Efter et mildest talt kaotisk år med en stor kontrovers med Inter, lykkedes det Mauro Icardi at slippe ud af sit italienske mareridt og skifte til Paris Saint-Germain på en lejeaftale for denne sæson. 

Her har han fået en god start på tilværelsen, hvor det er blevet til syv mål fordelt på fire mål i fem Ligue 1-kampe og tre mål på 3 kampe Champions League. Et pænt scoringssnit, som må give PSG lyst til at veksle lejeaftalen med den argentinske angriber til en permanent en af slagsen.

Læs også:Uskarpe PSG skuffede mod bundproppen

Det lader i hvert fald til at være noget, som Mauro Icardi selv vil være klar til. Til den franske radiostation RMC Sport fortæller den kontroversielle angriber, at han gerne vil blive i hovedstadsklubben.

- Jeg skal bevise mit værd på banen. Okotober var meget positiv for mig og klubben, men der er stadig lang vej endnu. Jeg skal levere stabilt og fortsætte på denne måde. Lad os vente og se, inden vi snakker om min fremtid. Jeg er fuldt fokuseret på banen. At spille for PSG er fantstisk, og jeg vil give alt for at fortsætte med at spille her. 

Læs også:Agent: Icardi kunne være taget til AC Milan

Forud for skiftet til Paris Saint-Germain gik en sæson, hvor Mauro Icardi blev voldsomt uenig med Inter, som stadig ejer ham. Han blev frataget anførerbindet i klubben, og siden fulgte en kaotisk tid, hvor det blev til mere tid på avisforsiderne end på fodboldbanen.

Nu lader Icardi til at have fundet de takter, der i sin tid gjorde ham til en af de største stjerner i Serie A. Nu er det op til Paris Saint-Germain, hvad det næste skridt skal være.

Læs også:PSG trynede Marseille i fransk klassiker

Læs også:PSG-stjerner skød Club Brugge i sænk

Læs også:Forgæves Dolberg-assist: PSG smadrede Nice