AGF-talent: Jeg har hængt lidt ekstra med hovedet
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Superliga

AGF-talent: Jeg har hængt lidt ekstra med hovedet

AGF's 19-årige Benjamin Hvidt glæder sig over spilletiden i de seneste kampe og håber på endnu mere efter en svær periode.

Da Benjamin Hvidt som 16-årig blev en mere eller mindre fast del af AGF's Superliga-trup blev der talt og skrevet en del om det unge store talent, der kunne blive den næste store i AGF-trøjen. 

Men kampen for at få fast spilletid har været hård for den unge spiller, der både har været offer for svingende præstationer og opslidende skader, der har svækket selvtilliden. 

Men i de seneste to AGF-kampe har Benjamin Hvidt været på banen og leveret stærkt. Først var han med fra start i pokalsejren over OB, og senest blev det til lidt over en time i sejren ude over FC Nordsjælland, da han blev skiftet på banen i stedet for en skadet Zach Duncan. 

Benjamin Hvidt er nu blevet 19 år og øjner, at døren til mere og mere spilletid er blevet åbnet efter en lang periode, hvor tvivlen var begyndt at tage over stemple ind over selvtilliden.

-Det har så også gjort, at jeg nok har hængt lidt ekstra med hovedet, når jeg ikke blev udtaget, da jeg var skadesfri igen. Det var bare frustrerende, når jeg nu selv følte, at jeg var på vej tilbage. Så hele den der følelse af ikke at komme nogen vegne, det går ud over selvtilliden. Jeg mistede nok modet lidt i en kort periode, siger Benjamin Hvidt til stiften.dk men glæder sig nu over, at hans situation ser ud til at gå i den rigtige retning.

Han har modtaget stor ros for sine seneste præstationer fra træner David Nielsen, og selv håber Benjamin Hvidt, at den kommende tid vil kaste endnu flere startpladser og spilletid af sig. 

Indtil videre skal han holde snuden i sporet til træning og siden håbe på, at det bliver til endnu mere spilletid i weekendens hjemmekamp mod SønderjyskE. Benjamin Hvidt er i alt noteret for 10 Superliga-kampe i AGF-trøjen.