Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-assistent forventer ’snorlige’ FCK-mandskab til topbrag

FC Midtjyllands assistent Kristian Bach Bak forventer at møde et stærkt FC København-mandskab søndag, selvom københavnerne var i aktion i Europa League torsdag.

De seneste gange, FC Midtjylland og FC København er tørnet sammen i Superligaen, har der oftest været meget på spil, og der venter igen et vigtigt opgør, når de to mandskaber mødes på MCH Arena i Herning søndag.

FC Midtjylland fører nemlig Superligaen med fire point ned til FC København, og midtjyderne kan med en sejr bringe sig hele syv point foran efter 16 spillerunder.

Læs også:FCK må undvære skadesramt duo mod FC Midtjylland

Københavnerne kan dog blive nødsaget til at sætte et par trætte ben på banen i topbraget, efter at de torsdag spillede Europa League mod Dynamo Kiev. Men FC Midtjyllands assistent, Kristian Bach Bak, forventer ikke, at opgøret bliver nemmere af den grund. 

- Det er jo de to bedste hold i Danmark, som mødes, og jeg håber, FCK møder med et stærkt mandskab, selv om de har et hårdere program end os, siger Kristian Bach Bak og tilføjer:

Læs også:Dame N’Doye om uskarp FCK-stjerne: Selvfølgelig er han frustreret

- Vi ved, at FCK i Ståle har en cheftræner, som stiller meget høje krav til sine spillere, så der er ingen tvivl om, at vi skal møde et mandskab, som står snorlige, og spillerne vil som altid arbejde stenhårdt.

Opgøret spilles søndag klokken 18.00, og du kan læse vores optakt til opgøret lige her

Læs også:Ståle inden FCM: Kommer ikke til at afgøre mesterskabet

Læs også:Superliga-spørgsmål: Kan FCK afværge en midtjysk guldmarch?

Læs også:Midtjylland-spiller tilbage efter skade: Håber på bænkplads mod FCK