Video : Tipsbladet
Premier League

Chelsea sikrede sjette Premier League-sejr på stribe

Chelsea sikrede sig endnu en sejr, da de lørdag tog imod Crystal Palace i Premier League.

Chelsea har været flyvende i Premier League i de seneste uger, og lørdag vandt de deres sjette kamp i træk i Premier League, da de besejrede Crystal Palace på Stamford Bridge.

Fra kampens start sad Chelsea på opgøret, og de stod for de fleste chancer i første halvleg, hvor især Willian og Christian Pulisic havde et par kvalificerede forsøg.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Chelseas første scoring kom dog først efter pausen, da Willian spillede Tammy Abraham fri i feltet, før den unge englænder satte bolden i mål med en kølig afslutning. Det var Abrahams 10. sæsonmål i Premier League i denne sæson.

Og det satte gang i Chelsea. Umiddelbart efter havde Mason Mount og Christian Pulisic nogle gode chancer, som de dog ikke fik udnyttet.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Manchester United klar med Christian Eriksen-bud i januar

Pulisic kom imidlertid på måltavlen for tredje Premier League-kamp i træk kort før tid. En afslutning fra Michy Batshuayi blev rettet af, men havnede for næsen af amerikaneren, der nemt headede bolden i mål. Det blev kampens sidste mål. 

Danske Andreas Christensen var med på bænken og så hele opgøret herfra. 

Sejren sender Chelsea op på andenpladsen i Premier League, hvor de har 26 point efter 12 kampe. Formår Manchester City at slå Liverpool søndag, overhaler Manchester-klubben dog Chelsea. 

Læs også:Jürgen Klopp skyder vildt rygte ned: Vi har ikke råd til PSG-stjerne