Video : Tipsbladet
Superliga

Bedst og værst: Usikker Delac blev alligevel Horsens-helten i bundbrag

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem AC Horsens og Silkeborg IF.

AC Horsens - Silkeborg IF 2-1 (1-1)

1-0 Rune Frantsen (8’)
1-1 Ronnie Schwartz (24')
2-1 Peter Therkildsen (48')

Kampens bedste:

AC Horsens: Rune Frantsen

Læs også:LIVE: Silkeborg på stolpen igen

AC Horsens måtte undvære Nicolai Brock-Madsen og havde Jannik Pohl på bænken, så mod Silkeborg startede Rune Frantsen på toppen, hvor han til gengæld har vikarieret ved flere lejligheder tidligere. Han bidrog med en køling scoring og et flot oplæg, og da Horsens skulle forsvare sejren hjem til sidst, viste Frantsen, at han ikke er bange for at arbejde røven ud af bukserne.

Silkeborg IF: Mads Emil Madsen

Der var ikke for alvor nogen, som stak ud. Men efter pausen lykkedes Silkeborg fint med at finde plads centralt på banen, og Mads Emil Madsen var med i flere optræk til Silkeborg-chancer. Midtbanespilleren har bestemt en fremtid i Superligaen, selvom Silkeborg skulle rykke ned i NordicBet Ligaen igen.

Kampens værste:

Læs også:Mestertræner kæmper for overlevelse med SIF: Vidste, at det ville blive svært

Matej Delac var banens værste indtil det sidste minut, hvor han præsterede en helt utrolig refleksredning, som sikrede AC Horsens alle tre point. Titlen går derfor til udeholdets Nicolai Vallys, som aldrig blev farlig og måtte lade sig udskifte midt i anden halvleg.

Kampens detalje:

Mange detaljer var der heller ikke at vælge imellem fra opgøret på Casa Arena, men Louka Prip viste igen prøver på sit fantastiske venstreben. Denne gang blev det ikke til en scoring, men kantspillerens frispark i slutningen af første halvleg var godt nok ikke langt fra at gå ind. Sparket ramte undersiden af overliggeren, røg ned på målstregen og gik i spil igen.

Læs også:Bo Henriksen glad for AC Horsens-form: Vi har været bedst i mange kampe

Læs også:SIF-anfører med kontraktudløb: Jeg kan jo finde en anden klub

Læs også:Silkeborg-spiller melder afbud til U21-landsholdet