Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-profil satsede på helt anden sportsgren: Opgav først drømmen som 18-årig

Han gør det rigtig godt på en fodboldbane, men teenageårene blev brugt på at nå til tops i en helt anden sportsgren.

Dominik Kaiser er en dygtig fodboldspiller.

Læs også:Superligaens bedste: Brøndby og FCM deler førstepladsen

Som ung var Brøndby-spilleren også en dygtig tennisspiller. Tyskeren brugte alle sine kræfter på at nå til tops i sportsgrenen. Frem til at han rundede 18 år havde han ingen planer om at blive professionel fodboldspiller, fortæller han.

- Min drøm var faktisk at blive professionel tennisspiller. Jeg var i min region i den sydlige del af Tyskland en af de bedste spillere i min årgang og spillede turneringer rundt omkring i Europa. Og fodbold var mere noget, jeg hyggede mig med et par gange om ugen med nogle venner. Da jeg blev omkring 17 år, skulle jeg beslutte mig for, om jeg virkelig ville satse på at spille tennis på et højt og meget seriøst niveau på vejen mod at blive professionel, men det er så svært at komme til toppen i tennis. Så det endte faktisk med, at jeg stoppede i en alder af 17-18 år, siger Kaiser til Eurosport.

Læs også:EfB-træner er væk i halvanden uge: Kunne godt have brugt tiden på træningsbanen

I videoen over artiklen kan du blive meget klogere på, hvordan Dominik Kaiser gik fra at droppe drømmen om at blive professionel tennisspiller og til at blive professionel fodboldspiller.

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Brian Priske fortjener jobbet i FC Midtjylland

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 16. runde

Læs også:Brøndby-profil: Min agent snakker om forlængelse med klubben