Video : Tipsbladet
Landshold

Schöne overvejer landsholdsstop: EM 2020 kan være en fed afslutning

Lasse Schöne overvejer, om han skal lægge landsholdsdragten på hylden inden længe. Han har dog ikke truffet en endegyldig beslutning endnu.

Lasse Schöne kan få jubilæum på landsholdet, når Danmark møder Irland mandag aften. Det kan blive midtbanestyrmandens landskamp nummer 50, siden han i 2009 fik debut i den rødhvide dragt.

Men det kan også blive en af de sidste.

Læs også:Optakt: Irland - Danmark

I et interview med B.T. afslører 33-årige Lasse Schöne, at han overvejer, hvor længe endnu han skal fortsætte på det danske landshold.

- Hvad angår min landsholdsfremtid, har jeg sammen med mine nærmeste gjort mig nogle tanker. EM 2020 kan være en fed måde at slutte af på. Jeg har været med i efterhånden mange år. Det har jeg været glad og stolt over.

Læs også:Legende til irske spillere: I kan blive helte mod Danmark

- Lad mig understrege, at jeg ikke har taget en beslutning endnu. Efter EM kommer der nye mennesker til omkring landsholdet, så hvis benene fortsat kan holde til det, kan det da godt være, at jeg får lyst til at tage en ekstra tørn, siger Lasse Schöne.

Lasse Schöne, der fylder 34 år før EM, skiftede i sommer til italienske Genoa efter mange år i Holland, hvor han nåede hele 286 kampe for Ajax. Tidligere har han spillet for De Graafschap og NEC Nijmegen i Holland. 

Læs også:Irsk landstræner utilfreds: Danmark har ikke nok respekt for os

Læs også:Efter pløjemark i Parken: Åge Hareide glæder sig over irsk hybridbane

Læs også:Thomas Delaney før nyt Irland-møde: Jeg hader at spille mod dem