Video : Tipsbladet
Superliga

Endelig nyt om Randers-profil: Kan komme i spil snart

Saba Lobjanidze har været skadet siden seneste landskampspause, men måske han kan få comeback i weekenden. Det er fifty-fifty, lyder det fra profilen.

Der har været stille om Randers FC’s topscorer Saba Lobjanidze den seneste måneds tid.

Georgieren, der er blevet rygtet til Brøndby IF, blev i midten af oktober skadet under landsholdstjeneste og har ikke været i spil i Superligaen siden. Men nu lysner det, fortæller Lobjanidze selv.

- Jeg har ikke længere smerter, men jeg skal passe på med at gå for tidligt i gang med at spille igen. Jeg arbejder stadig på at komme tilbage, og jeg vil sige, at det er fifty-fifty, om jeg når at blive klar til opgøret mod FC Nordsjælland. Vi må se, hvordan ugen går, siger Saba Lobjanidze til amtsavisen.dk.

Saba Lobjanidzes skade har gjort ham utilgængelig for Randers FC i de seneste fire Superliga-kampe. Dermed er han stadig på 12 kampe og seks mål for Superliga-sæsonen.

Han var direkte involveret i mål i de tre seneste kampe op til skade. Her runde Randers seks sejre i træk, men tabte de to første uden Saba Lobjanidze på holdkortet. Det er blevet til fire point i fire kampe uden ham.