Video : Tipsbladet
Superliga

Tålmodigheden er opbrugt: DS-klub stopper samarbejdet med Nicki Bille

Nicki Bille Nielsen er ikke længere tilknyttet Danmarksserieklubben Ishøj IF.

Så rakte tålmodigheden ikke længere i Ishøj IF.

For nogle måneder siden tilknyttede Danmarksserieklubben Nicki Bille Nielsen og tilbød angriberen en ny chance efter en turbulent tid i privatlivet. Den tidligere landsholdsspiller har dog ikke leveret en tilstrækkelig arbejdsindsats, og derfor har Ishøj IF besluttet at opsige samarbejdet med Nicki Bille.

- Han har vist for megen ustabilitet i forhold til de aftaler, vi har lavet med ham, og nu kan vi ikke trække den længere. Vi er en humanistisk klub, men vi vil også gerne være professionelle, og derfor kan vi ikke blive ved længere, siger Murat Kutuk, der er sportsdirektør i Ishøj IF, til tipsbladet.dk og tilføjer:

Læs også:Ishøj opdaterer: Nicki Bille har været fraværende og småsyg

- Han er velkommen igen i Ishøj IF, når han begynder at tage ansvar for sit liv. Han skal jo selv ville det her. Sidst, vi to snakkede sammen (8. oktober, red.), havde han ikke været til træning i tre uger, men så gav han udtryk for, at han nok skulle dukke op. Vi har stadig ikke set ham siden. Vi koblede vores fysiske træner på ham, så vi kunne hjælpe ham tilbage i form, men også her har han været ustabil. Det går bare ikke.

Sportsdirektøren tror, at der skal ske nogle store forandringer i Nicki Billes liv, hvis han igen skal tilbage på fodboldbanen.

- Jeg mener, at han har brug for behandling. Han har nogle mentale problemer, som der skal tages hånd om, og det håber jeg, at han gør. Jeg tror virkelig, at Nicki gerne vil tilbage på fodboldbanen, men han er ikke i stand til det lige nu. Jeg tror ikke, der er ret mange, der som os står klar med åbne arme, så jeg er ærgerlig over, at han ikke tager imod. Men Nicki skal ændre nogle ting i sit liv. Jeg tror, han omgiver sig med for mange festglade mennesker, siger Murat Kutuk.

Læs også:Skuffet Ishøj-boss: Har ikke set skyggen af Nicki Bille i tre uger

Ishøj-bossen er stadig i dialog med Nicki Bille og fastslår gentagende gange, at den 31-årige angriber stadig er velkommen i klubben. 

- Han blev ked af det, da jeg overbragte ham den her besked. Han vil gerne i gang igen, men det er et langt og sejt træk, og han skal selv tage initaitivet. Der er ingen, der kan gøre det for ham, lyder det fra Kutuk.

Nicki Bille Nielsen nåede aldrig at spille et minut for Ishøj IF, der er på fjerdepladsen i Danmarksseriens pulje 2. 

Læs også:Danmarksseriens Real Madrid så en oprigtighed i Nicki Billes øjne

Læs også:Nicki Bille har fundet ny klub: Skifter til Danmarksserien

Læs også:Officielt: Brian Priske forbliver FC Midtjylland-træner