Video : Tipsbladet
Spil

Spilforslag til Superligaen: FCN slingrer videre

FC Nordsjælland har blot vundet fire af 12 hjemmekampe under Flemming Pedersen, som har set sit hold indkassere mål i 10 af disse.

Fredag kl. 19.00
FC Nordsjælland - Randers FC
2 (AHC +0,5)
2,02 @ bet365

Det kniber fortsat med stabiliteten for FC Nordsjælland, som endnu har til gode at vinde to kampe i træk i denne sæson. Det kommer med sikkerhed heller ikke til at ske fredag aften, da en sen straffesparksscoring af Edgar Babayan gjorde, at Farum-holdet gik på landskampspause med et 2-2-resultat imod Hobro i bagagen.

Læs også:Superliga-spørgsmål: Får vi det ventede brag i Aarhus?

Også Randers var involveret i en målrig pointdeling mod en nordjyske modstander, da Hestene fik 3-3 mod AaB, selv om man reelt var uden et halvt hold på grund af skader og karantæner. Det kommer derfor uden tvivl til at forstærke Randers-holdet, at Patrik Carlgren, Simon Piesinger og André Rømer returnerer fra straffeboksen, mens både Erik Marxen og Björn Kopplin skulle være klar efter en skadespause.

FC Nordsjælland har blot vundet fire af 12 hjemmekampe under Flemming Pedersen, som har set sit hold indkassere mål i 10 af disse. Over for det står Randers med nyforlængede Thomas Thomasberg, der blot har tabt tre af 13 udekampe mod hold fra rækkens tunge ende i sin tid som træner for kronjyderne.

Læs også:Dagens Spilforslag: Gyser i Istanbul

Randers er blevet et hold, som er svære at besejre, imens FC Nordsjælland mest af alt bare er svære at blive kloge på. Jeg mener ikke desto mindre, at hjemmeholdet er gjort til for store favoritter her – så til odds 2,02 sætter jeg mine mønter på, at Randers FC forlader banen uden at tabe for ottende gang i løbet af de sidste 10 kampe.

Læs også:Spilforslag til NFL: Nye problemer for San Francisco 49ers