Bayern-stjernerne foldede sig ud mod Düsseldorf

Bayern München vandt for tredje gang ud af tre mulige under Hansi Flick, da Fortuna Düsseldorf lørdag blev besejret med 0-4.

Fortuna Düsseldorf sikrede sig inden landskampspausen et enkelt point i den svære udekamp mod Schalke 04.

Lørdag skulle man forsøge at følge op i en mindst lige så svær hjemmekamp mod Bayern München, der ser ud til at have genfundet topformen under den midlertidige cheftræner, Hansi Flick.

Og sydtyskerne viste ingen nåde.

Benjamin Pavard havde efter 11 minutter bragt gæsterne i front, og Corentino Tolisso udbyggede i det 27. minut efter en katastrofal fejl af Düsseldorf-forsvaret.

Efter 34 minutter serverede Serge Gnabry bolden på et sølvfad for Thomas Müller, der gjorde det til 0-3, og såldedes var også stillingen ved pausen.

I anden halvleg sænkede gæsterne tempoet en anelse, men helt færdige var Bayern ikke. Sydtyskerne satte gang i et lynhurtigt kontraangreb, der førte til, at Robert Lewandowski fra baglinjen fik chippet bolden ind foran mål.

Düsseldorf-keeper Zach Steffen forsøgte at komme på bolden, men Müller stod i vejen, og så sejlede den i stedet videre til Philippe Coutinho, som uden problemer kunne gøre det til 0-4.

Brasilianerens scoring blev dog kampens sidste, og Bayern München tager derfor tre sikre point.

Samtidig nærmer de sig førerholdet Borussia Mönchengladbach, der tabte 2-0 til Marcus Ingvartsen og Union Berlin.