Video : Tipsbladet
Bundesliga

Jürgen Klinsmann bliver cheftræner i Bundesliga-klub

Jürgen Klinsmann overtager cheftrænertjansen i Bundesliga-klubben Hertha Berlin.

Jürgen Klinsmann kan nu kalde sig cheftræner i Bundesligaen.

For knap tre uger siden blev den tyske landsholdslegende hyret som rådgiver til Hertha Berlin, og nu får han lov til at overtage cheftrænertjansen i klubben.

Hertha Berlin har således tabt deres seneste fire kampe i Bundesligaen, og det har fået dem til at fyre cheftræner Ante Covic. den tidligere landsholdsstjerne Jürgen Klinsmann overtager altså cheftrænerjobbet.

Klinsmann er imidlertid ikke den eneste nye tilføjelse til trænerstaben i hovedstadsklubben. Hertha Berlin hyrer ifølge avisen Bild også Alexander Nouri som assistenttræner. Nouri har tidligere været cheftræner i Werder Bremen.

55-årige Jürgen Klinsmann har ikke meget erfaring som cheftræner på klubplan, hvor han blot har stået i spidsen for Bayern München i én sæson fra 2008 til 2009. Tidligere har han imidlertid været tysk og amerikansk landstræner.

Jürgen Klinsmanns første opgave som træner for klubben, bliver mod Jacob Bruun Larsen og Borussia Dortmund lørdag eftermiddag. Thomas Delaney er sakdet og ude resten af 2019, så han er ikke med i det opgør.