Video : Tipsbladet
Superliga

Osama Akharraz stopper karrieren: Det gør ondt, at jeg ikke nåede min drøm

Osama Akharraz har i en alder af 29 år valgt at lægge støvlerne på hylden.

Osama Akharraz slog igennem i Brøndby som 20-årig og skiftede siden til AGF, hvor han oplevede den største succes i karrieren.

Siden gik turen forbi FC Vestsjælland, Viborg FF og FC Helsingør, men Akharraz har været uden arbejdsgiver siden i sommer, hvor han forlod sidstnævnte.

Læs også:Helsingør dropper Osama Akharraz: Han var et fejlskud

Og nu er det slut for 29-årige Akharraz, der nåede 130 kampe og 21 scoringer i den bedste, danske fodboldrække. Det bekræfter han over for BT og siger samtidig, at han især ærgrer sig over, at han aldrig fik sit største mål opfyldt.

- Min ultimative drøm var at spille i udlandet. Superligaen var bare et step på vejen. Det gør ondt, at jeg ikke nåede det. Men jeg accepterer det, fortæller han til BT.

Læs også:Osama Akharraz træner med i FC Helsingør: Vi var rigtig glade for ham

Osama Akharraz åbnede allerede i september op for et karrierestop over for tipsbladet.dk, og nu takker kantspilleren endegyldigt af efter længere tids overvejelser. Dengang sagde han blandt andet:

- Jeg har været igennem rigtig meget, en kæmpe nedtur. Jeg har været skadet, og jeg har rykket ned med Helsingør. Så føler man, at man mister selvtilliden. "Kan jeg nu blive skadesfri?" Så der har været rigtig mange ting, der kører oppe i ens hoved. Så er det, man begynder at overveje: Skal man bare sige, at det var det? Og så tænke tilbage på alle de gode minder og gode oplevelser, man har haft.

Det har han så valgt at sige nu.

Læs også:Ny chance til Akharraz: Skriver kontrakt med NordicBet Liga-klub

Læs også:Stort Osama Akharraz-interview: Overvejede at stoppe karrieren