Moura roser Mourinho: Jeg vil hjælpe ham og holdet
Foto: Getty Images
Champions League

Moura roser Mourinho: Jeg vil hjælpe ham og holdet

Lucas Moura glæder sig meget over, at han har José Mourinhos tillid.

Lucas Moura synes efter to kampe at være én af de spillere, der har meget godt af José Mourinhos ankomst til Tottenham efter brasilianeren har startet inde i de to første kampe under Mourinho. 

Brasilianeren lavede også en fin assist i 4-2-sejren over Olympiakos, der sendte Tottenham videre til ottendedelsfinalen. 

Han nåede aldrig rigtig at toppe under Mauricio Pochettino - foruden den magiske aften Amsterdam, hvor hans hattrick sendte Spurs i Champions League-finalen. 

- Jeg er glad for, at han (Mourinho, red.) kan lide mig og han sagde det rigtigt: Det er vigtigt for mig at have denne selvtillid fra træneren og jeg håber på, at jeg kan hjælpe ham og hjælpe holdet, fortæller Moura ifølge FourFourTwo. 

- Jeg vil altid give mit bedste og jeg er glad for den mulighed, han har givet mig. Jeg tror, at alle ved, hvem han er. Jeg behøver ikke, at tale om ham, for alle ved, at han er en vinder, en mester. Han har en masse trofæer og jeg er sikker på, at han har meget at give til os og tilføje til vores hold. 

- Enhver spiller ønsker at spille, det er ligegyldigt hvor på banen. Men alle ved, at jeg ikke er 9'er, det er ikke min bedste position. Da Pochettino spillede mig der, gav jeg altid mit bedste, for det vigtigste for mig er holdet, men en anden træner har måske en anden holdning, slutter han.