Video : Tipsbladet
Europa League

Zeca misser Malmö-brag: Det er ikke noget problem

Carlos Zeca er ikke bekymret for, hvordan FCK kommer til at klare sig mod Malmö FF, selvom han sidder ude med karantæne.

I slutningen af første halvleg af torsdagens Europa League-møde med FC Lugano blev Carlos Zeca tildelt et gult kort.

Det betyder, at anføreren misser FC Københavns sidste gruppekamp mod Malmö FF.

Læs også:LIVE: Sådan gik det, da FCK mødte FC Lugano

Ståle Solbakkens mandskab er endnu ikke sikret avancement fra gruppespillet, og Zeca ærgrer sig over, at han ikke kommer til at kunne bidrage mod de skandinaviske rivaler.

- Det er rigtig skidt. Jeg er meget ked af det gule kort, og at jeg ikke kan hjælpe mit hold i den sidste kamp. Men jeg er sikker på, at de vil gøre alt for at vinde kampen, og den, som skal spille min plads, kommer med sikkerhed til at gøre det bedre end mig. Jeg håber, at vi kan gå videre, siger han til 6'eren.

Læs også:FCK slår FC Lugano på udebane i Europa League

Zeca har vist sig at være den måske vigtigste spiller på det nuværende FCK-hold, men grækeren er ikke bekymret for, hvordan det kommer til at gå mod svenskerne.

- Nej, jeg synes ikke, at det er noget stort problem. Vi arbejder allesammen for at få chancen for at spille. Jeg spiller selvfølgelig alle kampene, men vi har spillere, der venter på deres mulighed, så det får de, og de kommer til at gøre det fantastisk.

Carlos Zeca har fået spilletid i samtlige kampe for FC København i indeværende sæson.

Læs også:Karakterer: Johnsson sprællede FCK til ny EL-sejr

Læs også:Malmö-sejr udsætter FCK's Europa League-fest

Læs også:FCK-helt: Ståle kan regne med mig