Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Double: Cagliari mod Sampdoria i Serie A

Både Cagliari og Sampdoria har offensivt det der skal til at leverer mindst tre mål i aften.

Spilstop 20.45
Cagliari - Sampdoria, over 2,5 mål
Odds 2,1 hos Bet365

Spilstop 20.30
Mainz - Frankfurt, under 3,0 mål
Odds 1,9 hos Bet365

Samlet Odds: 3,99 hos Bet365

Cagliari er fortjent med i toppen af Serie A indtil videre. Spillet fungere godt og er nærmest sprudlende til tider. Forsvaret halter dog en del, og mod Sampdoria, der på trods af en dårlig placering også har masser af kvalitet fremme i form af Gabbiadini og Quagliarella.

Sampdoria har ligeldes svært ved at forsvare sig.

Begge hold har en del spillere væk. Værterne har fem spillere ude, hvoraf Olsen, Pavoletti, Birsa er vigtige fravær. Fravær der styrker over spillet. Sampdoria må undvære 3-5 spillere hvilket afgøres inden kampstart, da en del af dem er tvivlsomme.

Mainz er meget hårdt ramt for tiden på skadesfronten. Baku og Won er definitivt ude, mens de har tvivl om hele otte spillere. Gæsterne har Abraham og Ross ude, mens de har tvivl om tre spillere. Frankfurt var en tur i London i torsdags, så det er nok et hold der er mærket fysisk. 

Selvom det er to "over" hold der mødes, prøver vi alligevel under 3,0 mål. Vi får da pengene tilbage ved præcis tre mål. Vi tror, Mainz vil tage et lidt forsigtgt udgangspunkt qua de mange fravær, mens Frankfurt nok er en smule trætte efter kampen forleden.